Iskanje potovanja
kam potujeteš danes?
Niste član? Registrirajte se
Registracija

Kako deliti prevoz?

Želite uporabljati naš portal zaradi ponudbe ali iskanja prevoza?

Za Vas smo pripravili video navodila, katera Vam bodo poenostavila uporabo storitev, ki jih ponujamo. Poglejte video
Poglejte video

Pridružite se nam na Facebooku

Facebook

Pomembni dogodki

Organizirane vožnje

Ljubljana - Letališče Ljubljana

Pravni pogoji

Pravni pogoji uporabe portala

Pristop k posameznim vsebinam te strani je podrejen spodaj navedenim pogojem in odredbam.
Z uporabo tega portala se smatra, da ste pristali na spodaj navedene pravne pogoje in odredbe.
Vsebine in informacije na tem portalu so izključno informativnega značaja in za osebno uporabo. Obiskovalce želimo seznaniti s ponudbo in povpraševanjem deljenja voženj (car poolinga).
Informacije se smatrajo zanesljive in točne v času njihovega vnašanja, vendar vodstvo portala ne jamči za točnost, resničnost in zanesljivost kateregakoli od podatkov, ker so pridobljeni s strani fizičnih oseb, čigar identitete in resničnosti ponudbe ne preverjamo in to prepuščamo medsebojnemu dogovoru zainteresiranih strani.

Informacije niso priporočilo za sprejem katerekoli ponudbe in se ne smatramo za odgovorne za neizpolnjena pričakovanja v zvezi s tem.

Vodstvo portala ne odgovarja za varnost in privatnost e-mail sporočil, glede na to, da takšna sporočila morda niso varna, možen je nepooblaščen dostop tretjih oseb ali so lahko napačno dostavljena.

Vaši podatki in naslov spletne pošte se ne bodo dostavljali tretjim osebam, niti uporabljali za pošiljanje spam pošte.
Obiskovalec (uporabnik, član) portala soglaša in vodstvu portala timskavoznja.com daje pravico za pošiljanje obvestil v zvezi marketinških aktivnosti portala na njegov naslov spletne pošte, pošte, telefon ali mobitel.

Vodstvo portala ne odgovarja za nobeno škodo, nastalo z uporabo informacij ali z nezmožnostjo uporabe informacij, navedenih na tem portalu.

Takšna oblika skupnih voženj se lahko zlorabi, lahko je neprijetna in lahko predstavlja tudi nevarnost. Zato Vas pozivamo k previdnosti, preverjanju voznika (vinjen voznik, sumljivo obnašanje…) in da nam s pomočjo kontakt obrazca takoj sporočite tudi takšne neprijetne izkušnje. Mi bomo takoj opozorili člane, s katerimi ste imeli neprijetne izkušnje, in po potrebi tudi drugače ukrepali.

Lastnik/voznik avtomobila, ki se uporablja za skupne vožnje, se ne sme profesionalno/poslovno ukvarjati s posli prevozništva, niti ne sme sopotnikom zaračunavati prevoza brez predhodnega dogovora in ne več, kot so dejanski stroški (gorivo, cestnine, amortizacija…).